Daguitstapje Floriade 2022

Foto: Floriade

Floriade is een wereldtuinbouw tentoonstelling die slechts één keer in de 10 jaar in Nederland plaatsvindt. Het is de 7e keer dat de tentoonstelling in Nederland wordt gehouden, ditmaal op een prachtige locatie in Almere.

De Nederlandse tuinbouw brengt hier in samenwerking met nationale en internationale deelnemers en partners het thema “Growing Green Cities” tot leven. Ontdek het zelf. Ga mee op ontdekking door de Nederlandse tuinbouw. Dat is genieten van groente, fruit, planten, bloemen en slimme innovaties.

Meer dan 21 landenpaviljoens waar landen hun cultuur, planten, bloemen en lokale innovaties laten zien voor groene steden.

Het is een uitgestrekt terrein, waar je wel redelijk goed ter been moet zijn, hoewel het wel geschikt is voor mensen met een rollator en er staan rolstoelen die gebruikt kunnen worden. Maar dan moet er wel iemand mee om te duwen.

Wanneer?

Maandag 20 juni is de bedoeling om deze unieke tentoonstelling te bezoeken.

Vertrek- en thuiskomst tijden

Vertrek uit Leeuwarden om 09.00 uur vanaf Het Transferium Kalverdijkje en u bent ’s avonds om 20.00 uur terug in Leeuwarden.

Kosten per persoon

De prijs bedraagt € 70,– en is incl. entree Floriade, enkele rit kabelbaan, koffie met gebak en op de terugreis een 3-gangen diner. Dit bedrag kunt u overmaken op de volgende bankrekening: NL79 RABO 0311 0822 89 t.n.v. L.O.S.

Reserveren

U kunt zich opgeven op telefoonnummer: 06-82661823 tussen 19.00-20.00 uur.