Taxi Inge Robben – TaxiXtra

Bij deze wil ik eenieder bedanken die gebruik heeft gemaakt van mijn diensten in het jaar 2020.

Het was niet alleen van A naar B rijden maar ook de ondersteuning en begeleiding naar het MCL, het winkelen in het centrum voor nieuwe schoenen of kleding en het meegaan met de wekelijkse boodschappen. Om zo maar wat voorbeelden te noemen.

Ik heb er ontzettend van genoten en vele mensen leren kennen, geweldige gesprekken gehad en gelachen en uiteraard waren er ook verdrietige gesprekken of momenten, dat hoort er ook bij. En al heel heel wat kilometers gereden in de Peugeot en als het aan mij ligt dan gaan we deze kilometers verdubbelen in het jaar 2021.

Helaas heb ik als bedrijf ook last van de coronacrisis en de lockdown`s en per 1 januari 2021 is er een prijsaanpassing voor een enkele taxirit in de stad Leeuwarden.

Elke werkdag van 8:00 tot en met 17:00 uur kost een enkele rit € 12,50  en LOS leden krijgen € 1,00 korting. Op overige tijden, weekenden en feestdagen wordt er gereden op de taximeter.

Hopelijk komen de ritten naar uw favoriete restaurant, museum, de Harmonie of evenementen snel weer terug! Voor wat er wel mogelijk is sta ik te allen tijde voor u klaar!

Inge Robben
Telefoonnummer: 0641 960 08 03

Website: www.taxixtra.nl

Taxi Inge Robben - TaxiXtra