Gerrit Jan – Uw Tuinman

Een mooie tuin is een lust voor het oog en een klus voor het leven.  

365 dagen genieten van de tuin, de aangename aanblik van de verzorgde groene entree van een woning. De prachtige boom die toch echt moet worden bij gesnoeid. De sierbestrating die pas echt tot zijn recht komt zonder al dat onkruid ertussen. Zo zijn er altijd tuinklussen om de tuin verzorgd te houden.

Over bestrating gesproken: Met mijn milieuvriendelijke borstelmachine maak ik uw bestrating, uw pad of parkeerplaats weer mooi schoon! En met mijn kleine maar sterke verhakselaar, kan ik meestal de in uw tuin afgezaagde takken direct verwerken tot kleine houtsnippers. Scheelt weer kosten voor de betaalde stortplaats, gedoe met een kar en kostbare tijd. Zeer efficiënt!

Graag zorg ik alleen of samen met de klant om de tuin helemaal naar wens te maken en/of te houden.

Door mijn overige opleidingen werk ik ook graag samen met senioren. Iedereen die wat ouder wordt kan in de tuin een paar extra handen gebruiken, zeker als de kinderen niet dichtbij wonen. De tijd dat de kinderen op bezoek zijn, hoeven er dan niet allerlei klussen in de tuin te worden uitgevoerd. Echte tijd samen, een goed gesprek of samen er op uit.

Los-leden ontvangen uiteraard korting op het uurtarief!         

Bezoek ook onze nieuwe website.

Gerrit Jan - Uw Tuinman