Verhuizen zonder zorgen

Ontzorgd Verhuizen maakt het mogelijk

Verhuizen is een hele onderneming. Zeker als je op leeftijd bent en van een woonhuis naar een appartement verhuist. Wim Dalstra en zijn vrouw verhuisden van hun boerderij bij Leeuwarden naar een appartement in Stiens en hadden er amper werk van. Hoe dat kan? Ze schakelden hulp in van Ontzorgd Verhuizen.

Het was niet de eerste keer dat ze met Ontzorgd Verhuizen in zee gingen. Toen de zus van meneer Dalstra drie jaar geleden naar een verzorgingshuis in Leeuwarden verhuisde, deden ze voor het eerst ervaring op met het Leeuwarder bedrijf. Ze kregen de tip van een kennis.

Heel vertrouwd

“Mijn zus was al in de negentig en licht dementerend, dus wij maakten ons best zorgen over die verhuizing”, vertelt meneer Dalstra. De zorgen bleken niet nodig. “De verhuisregisseur van Ontzorgd Verhuizen kwam langs om alles door te nemen, nam foto’s van het oude appartement, bracht alles samen met de Erkende Verhuizer uit de regio naar Leeuwarden en richtte het nieuwe appartement exact in als het oude zodat het voor mijn zus heel vertrouwd bleef. Wij hoefden haar er alleen maar naartoe te rijden. Geweldig!”

Perfect geregeld

Het echtpaar was zo tevreden, dat ze Ontzorgd Verhuizen ook inschakelden voor hun eigen verhuizing. Afgelopen juni vertrokken ze van hun boerderij naar een appartement. “Een heel ingrijpende zaak, want wij zijn al in de tachtig”, aldus Dalstra. Maar ook dit keer nam het bedrijf hun zorgen weg. “Wij gaven aan wat we wilden meenemen en Ontzorgd Verhuizen ging met de rest van het meubilair naar de kringloop en de gemeentelijke stort. Ze hebben de meubels die mee moesten netjes overgebracht en schilderijen en lampen voor ons opgehangen. Tussendoor hebben we veel contact gehad met onze verhuisregisseur, die de verhuizing samen met de Erkende Verhuizer uitvoerde. Alles verliep opnieuw perfect.”

Alles uit handen

De Dalstra’s deden nog best veel zelf. Verhuisberichten versturen, het internet omzetten naar het nieuwe adres en het gas- en elektra afsluiten op het oude bijvoorbeeld. Ontzorgd Verhuizen kan dat ook doen, net als vloerbedekking verwijderen, schoonmaken en opleveren van de oude woning.

LOS-voordeel

De service van de verhuisregisseur is gewoon van de zaak. Daarnaast krijgen leden van LOS € 75,00 korting op hun verhuizing op maat. Daarnaast kunnen zij kiezen voor 25 gratis persoonlijke verhuiskaarten of het gratis omzetten van hun tv-, telefoon- en internetabonnement.

Aanmelden

Kijk voor meer informatie of een offerte op www.ontzorgdverhuizen.nl of bel naar 085 – 041 01 01.

Ontzorgd verhuizen